Snyggaste tjejen i tredje ring

Sitter vid youtube. Lyssnar på simon norrsveden.. för vem fan kan få en riktig vän i stockholm? ja det man kan ju undra..

anyway. Har bakat vit kladdkaka (!). ska tydligen ätas med hallon på. kan bli gott. ska ta kort tror jag minsann, bara för att sen kunna visa mamma att jag visst också kan!

"men vafan, har du anorexia eller?"
den kommentaren fick jag när jag bestämt sa att jag inte ville ha pizza ikväll... av kära mor såklart. ja verkligen, för när man inte är sugen på 110% flott och inga nytigheter alls, då har man anorexia. ring psyket.

ögonen kliar och inom en relativt snar framtid verkar det inte bättre än att ännu ett pälsdjur flyttar in här. hur ska detta gå?

markus krunegård är tillsammans med en känd stylist. hon är äldre än honom. ett år. ser ut som minst tio. millis är förkrossad. jag är förundrad. ser henne på bild och tänker att tydligen är utseende inte allt ändå. känns ju skönt att något är som det ska i denna skeva värld.

för skev, sned och vind är vad den är. min värld måste lappas, lagas och sys ihop just nu. att kunna göra allt, bli vad man vill, bo vart som helst begränsar mer än det släpper oss fria i min mening. hade man bara haft färre valmöjligheter hade man inte tvingats vara så jävla pretto i sitt val av liv. allt ska hinnas med, jobba, resa, plugga, festa, knulla. men akta dig för att göra något av det lite för mkt. man ska vara snygg, smal, hälsosam, trevlig, intelligent och svår. fan vad svår man ska vara! man ska förstå poesi, hitta dolda budskap och läsa mellan raderna. är det konstigt att man stänger av och lägger ner? är det konstigt att unga som kanske inte är födda med alla dessa naturliga förutsättningar väljer att ge upp sitt liv på ett tågspår?

nej fyfan.

nu ska jag rensa tankarna. sjunga kanske. eller köra bil. fort. och ja, ibland skiter jag faktiskt fullständigt i miljön!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0