I won't get full of myself, cause I can't afford to be

orkade inte färga håret idag heller. får väl se ut som skit ett litet tag till då. ingen förutom jag själv som klagat.

idag var dagen då millis tyckte att det var dags att röja undan alla bratz (för de i min ålder och äldre som inte har småsystrar så kan jag tala om att det är barbies med groteskt stora huven, piercing i naveln och jättefötter. nutidens barbie, typ). ungen har iaf en hel hög som nu skulle packas ihop och flytta upp på vinden. vi klädde alla i de kläder de hade from scratch. det var faktiskt kul. mycket mycket minnen. barnet är fött 96 och själv behövde jag mer eller mindre konstgjord andning när jag på ett papper såg att kidet ju kunde skriva redan 2005! "vafalls!" tänkte jag, "hon är ju bara typ nio bast, för fem år sen var hon ju fyra!".. nej. nio. vilket betyder att hon är 14 nu, och 15 efter nyår. sjuuukt!

erika har åkt till axel och jag har roat mig med att äta lite choklad och betala räkningar. allt för att känna sig så kass som möjligt. fet, onyttig OCH fattig. glorious! just nu är jag dock svårsänkt, för ikväll är det gossip girl!


jag har i uppgift att skriva önskelista inför julen. varför är det aldrig så svårt att komma på vad man vill ha som just när man ska det? jag får verkligen tredje gradens hjärn-apati. jeans, är det enda jag kan komma på. och presentkort möjligen. tråkjävel.


adjö




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0