right back at you

jag är sliten, I must admit it, men inte mår jag särskilt kass inte. inte som när jag vaknade. uäh

tove har åkt tillbaka hem till västerås. följde med henne till stationen och passade på att slänga alla tomflaskor. har nu handskurat golvet, så nu fastnar inte längre strumporna när man går omkring i lägenheten. nackdelen med att hålla förfest är att man blir kvar med post-party-städningen. när tove och jag kom innanför dörren inatt och tände taklampan ville vi grina. röjde undan nästan allt innan vi sov. luckily fick man ju en timme extra inatt. najs!

har inte längre någon kamera här, så de bilder som finns ligger på axels i-phone. kan hända att det finns på erikas också. de var här alldeles nyss och hämtade högtalarna till datorn. axel har utvecklat den fula ovanan att istället för att trycka lite försynt på dörrklockan, håller han in knappen tills man öppnar. jag sitter nu därför med grav tinnitus...

väntar på att mamma ska se mitt sms och ringa upp. vet inte om hon kanske jobbar, så jag törs inte ringa och störa. hon kan lacka då. inte för att det gör nåt, för vi kommer inte ses förrän på onsdag (och då ska det väl ha gått över hoppas jag) men jag vene. hon får ringa upp. billigare så dessutom, heh.

funderar på att sova ikapp lite. jobb imorgon. dock den bästa schemalagda dagen ever, ever!! två barnens gruväventyr och sen lång lucka där jag tänker dra hem och käka o chilla, och sen jobbar jag kvällen. mörkervandring. usch säger jag, men kul säger nog barnen. förhoppningsvis..


later

Kommentarer
Postat av: Minéa

Oooooh! I min lägenhet fastnade man också med strumporna :/ och trapphuset luktar fortfarande alkohol. Woops! Tror dock inte du kommer hinna hem imorgon. Kinga var uppe i varv och det blir massor att göra imorgon efteråt, plus att alla ska gå vandringen innan och så. Men vi får ha trevligt ihop. Remember att ta med extra mycket mat bara :) Sen ska vi dansa i skogen. Maria har tydligen sytt outfits!!

2010-10-31 @ 16:38:56
URL: http://mineaminea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0