The seeds I sow will grow up prisoners too

Idag när jag cyklade hem från jobbet mötte jag en tant i stor sjal, långkjol och flipflop. Hon var misstänkt lik det läskiga tanten i drag me to hell, så jag blev rädd och cyklade onödigt fort förbi henne. hoppas att hon inte blev arg och kastade en förbannelse över mig....

på tal om rädd få fick jag almost en fladdermus i fejjat idag. inte jätteskoj när man har ett gäng skraja barn bakom sig som man gör allt i sin värld att hålla lugna och fina. den flygande råttan vände och flaxade bort in i mörkret och sågs inte till igen.

jag börjar uppriktigt få lite klädpanik inför detta bröllop. vad ska jag ha på mig? Åh gode.. och vem kommer på att ha festen utomhus? eller ja, i ett icke uppvärmt utrymme. har ingen bra klänning. när jag satt och filosoferade i personalrummet kom jag dock på att det finns en marinblå som jag nog kan ha.. dock passar då inte mina skor eftersom de är gråblå.. damn. och vad ska jag ha upptill?

gör härmed en efterlysning: någon som har en päls/fuskpäls? helst svart, men brun, grå, ljus passar också!


Josse är härmed på luciabåten. lysande! nu har jag tre sopraner och så jag och emma på alt. sen får såklart alla anställda vara med och sjunga de låtar som inte är luciasånger. detta blir bra. krävs bara lite engagemang från alla och att folk övar och inte bara går på att "det kommer att lösa sig". hatar sånt.

hur förtappad är man om man slår på tv:n och inser att "nej det här avsnittet av the hills har jag redan sett". är jag bortom räddning? jag gillar ju inte ens alla dessa realityserier! aaah I'm losing it.


på återseende



Kommentarer
Postat av: den farliga

Jag har en svart fuskpäls, men vet inte om den passar in i senaste modet precis...

2010-10-09 @ 18:57:24
URL: http://amaliadenfarliga.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Jag är mycket taggad på lucia och redan redo att öva! Dock lite på distans i början, så säg till vad det blir för sånger så övar jag på :)

2010-10-09 @ 20:17:10
URL: http://tanktochskrivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0