sounds of laughter, shades of earth are ringing through my opened ears

håller på och kopierar upp notblad till kusin josefine. det går långsamt och är jättetråkigt. nu slog det mig att jag måste göra det till emma också. tänk er en blomma som vissnar i raketfart. det var min ork.

annars har jag roat mig med att tvätta, plocka i diskmaskinen, fått insidan av händerna flådda av grys äckliga koppel (hon är viderstark!!) och tittat på änglagård - andra sommaren idag. en helt okej dag med andra ord. fast jag gillade huden i mina handflator.. eller ja, hade iaf inget emot den.

igårkväll roade jag mig med detta:


skar av lite remmar och annan skit från ett par skor. dels för att julia köpte likadana och vi förmodligen kommer ha dem samtidigt nån gång (lite halvkul) och dels för att jag inte tkr att de var lika snygga innan med allt krafs. en mattkniv och några minuter senare: voilá! lite mer nertonade = mycket snyggare! vill man absolut se hur de såg ut innan så kolla arkivet. köpte de mitten av november förra året tror jag..

fotbollsskit istället for house ikväll vilket stör mig. varför kan inte sport och såntdär annat astråkigt förvisas till de kanaler som faktiskt nischat sig?! mycket lättare att slippa det då. bara att akta sig noga för viasat fotboll, golf, hockey, curling och fan vet jag vad det finns för sportkanaler egentligen. och när man ändå är i farten kan man ju passa på att ge fan i canal + efter midnatt. gode gud!

nu måte jag mata kopiatorn igen. hittar dessutom inte alla notblad. big ångest!

adjö



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0