you got to burn to shine

som alltid när jag kommer hem och har intagit alkohol är det the cure som åker på på spotify. plattan pornography har blivit lite av ett nattligt soundtrack. nu är det inte särskilt sent, men jag är trött och har redan ont i huvet. bra där!

bröllopet var fint, maten var hur god som helst och umgänget världsklass. en riktigt riktigt bra kväll med andra ord! suger lite att jag inte kommer träffa dem imorgon igen. hem kom vi med hjälp av andreas mamma. skönt att slippa gå. tack så mycket!




jag blir förvirrad. jag blir frustrerad och arg. främst blir jag förbannad på att det tydligen verkar finnas de som fattat mig jävligt fel. jag känner mig misstrodd. ska man gå bakom ryggen (varför man nu skulle göra det, men somliga verkar tycka att det är en bra grej) på folk ska man göra det med stil, inte framför näsan (bokstavligen!) på dem. aaah. jag borde ha ett känslolås på min blogg. därför låser jag nu.

ser en film där en brud nyligen dödade en man som försökt våldta henne. hon körde en sabel rakt igenom. jag lovar att det är hon som kommer få allt skit. det är så det fungerar.

håller på att dricka ur en hel karaff med vatten. snart klar, därefter väntar sängen.


imorgon bir det tidig start. stockholm står på agendan.

godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0