Do or die, got to choose

Väcktes av telefonen. det absolut värsta uppvaknandet man kan få i mina ögon, inte nog med att mobilen gör ljud ifrån sig (det gär den ju alltid när man har väckning på) man måste dessutom vakna så pass att man kan svara ordentligt och inte bara rabbla en massa som man sen inte minns. dessutom måste man lyssna. nej usch. idag var det dock inget läskigt samtal och klockan var nästan halv tolv så...

Erika kom efter sitt skolfoto. hon hade haft mössa hela dagen, men behövt ta av den precis vid gruppfotot. jävla idioter rent ut sagt, varför kan ma itne få ha sotarmössa? inte som att det sänder dolda, rasistiska meddelanden, eller att man blir oidentifierbar med den på skallen. shape up förfan! som erika sa: om man råkar heta "rasist" baklänges (tsisar) i efternamn, får man inte vara med då?. inte för att nån gör det (troligen) men jag menar please.

Axel kom även han förbi. vi drack te och satte ihop mina ikeamöbler som legat och myst på golvet sen i söndags. det blev bra. likadana som saras som nog ska hämtas härifrån förr eller senare. just nu har jag alltså dubletter.


ikväll blir det norrmanska och quiznight!

jag vill vara glad för någons skull, samtidigt som en liten dröm of mine har krossats. sätter verkligen ens inre samvete på spel.

adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0