happy people never fantasize

Kommer precis från krogen, med viss ångest.

träffade Elin (kollega från gruvan, från götet). Pratar länge och väl. eftersom jag är lite emotionellt uppriven efter att ha läst ut when we were winning samt kollat på Broder Daniel forever på samma dag, frågar jag henne såklart om hon sett/träffat nån BDmedlem på krogen i göteborg. När hon ler och svarar "plenty, plenty" blir jag som majonäs. nästan som att upptäcka när man dansar till åttiotalssynth att oj, där står markus krunegård och titar på dig med en öl i handen.. men vänta.. DET har jag visst upplevt ja.. heh.

wiho :)

inte ofta smileys smyger sig in här, men det händer.


har alltså varit ute på norrmanska med cecilia och gänget. efterfesten stod sistnämnde för. hamstertortyr (ångest) och melodikatortyr (även det ångest, men en helt annat sorts) och kebab (även det ångest, men ännu en annan sorts). dorg hem nyss. sitter och försöker få ihop huvet för läggdags. har ett mission imorgon. handla på systemet. ska jag nog klara av tror jag.


vill vila huvet mot en axel som inte finns. inte här och inte hos mig.


fick lönespec idag. a whole lot more än jag vågat hoppas på. kanske kan någon av mina våta shoppingdrömmar nu bli sanna. den som lever får se. en sak är säker, här ska inte slösas en spänn på dumma hotelletentréer eller "sista bärsen" på norrmanska!!

sängen kallar


godnatt (morgon?)

 


Kommentarer
Postat av: Sabrina

Älskar när man får sin lönespec!

2010-09-24 @ 03:15:49
URL: http://sabrinas.webblogg.se/
Postat av: Minéa

Det va ett jävligt trevligt lönespec måste jag säga! :D Nästan dubbelt så mycket som jag hade

tänkt! Heheh.. Trodde vi redan hade fått upplärningslönen. Men men!

2010-09-24 @ 08:58:10
URL: http://mineaminea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0