Include me out

Har kollat på kungarna av tylösand, bara för att se what the fuzz was all about (och för att alla gillar att se folk ha sex i tv......?). Fyfan vilken vidrig känsla som spred sig i min kropp. ett dovt illamående, blandad med ångest och skam å deras vägnar. jag ryser och mår dåligt. dels av att se folk svina, jag kan bara inte med det, men även tanken att jag själv skulle färsättas i deras sits. festandes hela dan, varje dag. åååå vad jag inte kommer vilja se det där programmet igen. mår fortfarande lite kass. antagligen beror det inte på just det, men it helps I can tell.

jag coh millis sitter med varsin lap i knät och orkar inte göra ett skit. har alla fönster öppna men blir ändå inte av med huvudvärken som ligge roch gnager långt borta. hur fan ska jag orka jobba imorgon? uuh. denna förkylning börjar tära efter drygt två veckor!

ikväll blir det alltså häng med lillasyster. Vi ska laga fyllda paprikor och äta skumraketer och hallon och blåbär med vanlijkesella. skulle kanske behöva en långpromme också, men vi får se hur det blir med det...

mitt huvud känns som bomull, men det gör inte min näsa! cement, är nog den närmsta beskrivningen där.

ikväll är det exprimentdags. om det går bra får alla som ska till rockland imorogn se det. woho!


adjöken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0