you can't steal my love

jag har spillt blåbär i soffan vilket gör mig olycklig denna söndagskväll. sitter och funderar på huruvida jag ska tvätta håret eller inte. det är tovigt och läbbigt, men inte skitigt. får kanske stå ut med äckelhår på jobbet imorgon. vill inte slita på färgen mer än nödvändigt och inte som att det är någon som ser mitt huve under slokhatten jag har på mig på jobbet. har dessutom bara två turer och har förmodligen slutat innan tre.

det blir mörkt snabbt numera. gillar inte det här med höst. längtar dock till jul och till våren. måste dock snart börja fundera kring var och med vad jag ska uppehålla mig nästa halvår. svårt och ångestframkallande. vill dock inte lämna sala om det går. måste ha ännu ett år av trygghet innan jag limmat ihop mina skärvor såpass att jag orkar ta mig härifrån en andra gång.

idag har jag ätit uppskattningsvis 4597349867298476982 kalorier. det suger och jag blir rastlös i själen av att inte äta nyttigt och framförallt, aldrig ens orka ta tag i det litegrann. önskar att jag inte hade en kropp där varje glasstugga syns på höfter, rumpa och lår. och nej, det spelar ingen som helst roll att jag fortfarande är smal. det enda som har med saken att göra är att jag känner skillnad, jag ser skillnad och måttband och våg visar skillnad.

åååååjagvillinte.

något jag däremot vill göra är att köpa jeans, kängor och annat kul, samt hitta en brun nyans på hår som jag skulle kunna stå ut med. rött pallar jag inte längre, det blir bara matt och urtvättat efter ett par veckor även fast man permanentfärgar.

hon som spelar irene huss i de filmerna ser verkligen inte bra ut!

blir ledsen över min egen ytlighet och att jag låter den ta uttryck här. dock har jag ingen att ventilera den med här, så det får bli så nu. lyckligtvis kan man ju stänga ögonen om man vill.


adjö


Kommentarer
Postat av: den farliga

kan inte vi ta en fika nån gång och har ångest inför våren tillsammans?

2010-09-26 @ 22:38:28
URL: http://amaliadenfarliga.blogg.se/
Postat av: den farliga

svar på kommentar: Gött, den här veckan och den kommande helgen är rätt körd. nästa vecka är jag kanske på topp igen! vi har ju varandras nr ja!

2010-09-27 @ 15:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0