always looking for love

sara blev inringd till jobbet och ska jobba åtta timmar. är inte avundsjuk! fyfan att jobba och slita på påskafton, när man dessutom är bakis (hon borde vara crazybakis!).. så här blev jag med post-partystädningen.. kul. har betat av tomburkar o flaskor, disk, runtslängda kläder, överbliven dricka.. fattas bara dammsugning och städning av badrummet.

min hals är fan raspig efter hotellet. vilket jävla kasst, skrapigt och helveteshögt ljud det var! vidrigt. sista snacket med johan dödade min stämma.

jag vill köpa nya kläder. ska ta en dag med mig själv i en större stad så fort jag får en lucka bland alla arbetsdagar. veckan som kommer blir den sista på posten innan juli. känns konstigt, men på ett sätt lite skönt. det är ganska mysigt att gå uppe vid gruvan och skrota den här tiden på året! (kanske ska förtydliga det med att säga att det är där jag ska jobba istället ett tag).

är det normalt att sakna sina föräldrar när man är borta från dem, inte pga att man "behöver" dem, utan för att man tycker att de är jävligt sköna att umgås med?

heh

funderar nu starkt på att radera ovanstående stycke för att eliminera risken att folk tror att jag är helt jävla dum i huvet och en torris. men nej, jag står för det. jag, johanna, gillar att hänga med min mor och far.


så.


glad påsk you people! ikväll blir det middag med min familj, karins familj och ett par pojkvänner.


adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0