keep bleeding

är så trött på min trötta hjärna just nu. den känns som en svamp dagarna igenom. en gammal svamp, som inte suger upp nåt vatten you know. för att tala klarspråk så glömmer jag saker heela tiden och det börjar bli drygt som fan. drog ner på stan efter jobbet för att köpa grejer som jag tänkt på i veckor att jag behöver, men kommer hem med två impulsköp och bar en av de planerade grejerna. resten fanns liksom inte i mitt medvetande längre.. förrän jag kom hem och nu känner jag hur jävla gärna jag vill ha lite semester från allt.

ska snart ta mig i kragen och laga mat. egenuppfunna enchiladas. blir det gott kan det hända att jag outar receptet, annars får det dö med mig.

ikväll blir det bio med minéa. gratis blir det dessutom! vill inte att hon ska sluta jobba där, för då blir det slut på det här med gratis bio...


noll energi. hade tänkt sova, men mamma ringde efter fem minuters sovande och nu kan jag inte somna om. thx lixom.

jag har typ torsdagskänsla idag. nedslående med tanke på att det bara är tisdag. stenhård vecka på posten. ikea-kataloger, biltema-kataloger, vi i villa, gruppreklam, salabladet. och så den vanliga posten också då förstås. katalogerna är ingen höjdare. de blir jävligt tunga när man lassar bärvästen full. ni som undrar kan ju samla ihop tio normalstora kataloger i famnen och springa upp och ner för trappen några gånger. inte kewl. förövrigt är det först när lönespecerna kommer som man inser hur många som faktiskt jobbar på adlibris. crazybananas!

nu ska jag titta lite på den ack så avskräckande serien unga mödrar. därefter gno runt med alsolsprit i hårbotten min, som åkt på den vanliga höstinfektionen. vätskande sår all over. de som gick i min gymnasiekalss vet vad jag talar om... uäck.


adjÖ

Kommentarer
Postat av: Karin

Huäh!

2011-08-23 @ 18:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0