in my mind I hear your song, it's playing while i'm dreaming

årets sista inlägg i denna numer ganska mögliga blogg.


OKEJ. ikväll händer almost nothing. erika slutar jobba nio och vill träffa axel, som förmodligen kommer sitta hos bill och spela dotA, så vi går väl dit. har under kvällen EN cykel (min) att dela på. känner på mig att vi kommer få använda våra fötter endel, eftersom ingen av oss kan hålla balansen och skjutsa en annan på pakethållaren. uncool.

mitt mål för kvällen är iaf att träffa mer folk än om jag skulle sitta hemma. alltså ett ganska enkelt ett. jag gillar inte att sätta upp för höga mål. man blir så lätt besviken då.

ett annat mål är att dricka iaf lite vin. för att känna att det är åtminstone lite fest. får se hur det går med det eftersom syster min börjar jobba 06,45 imorgon igen och att dricka ensam är terribly sad.



igår var vi (familjen) iaf upp till karins familj för lite pre-nyårsfirande. trerätters middag och en skål i cider hann vi med. allt INNAN tolvslaget.

ska gör lilla millis fin. hon ska hem till nen vän på fest. hur mkt "fest" som ingår vet vi inte riktigt. vi är lite oroliga, mother and I, men asså.. de är rätt gamla nu, det bara det att vi inte riktigt vill inse det.. hehrm.

jag hatar att vara äldst. har önskat mig en storasyster eller bror since forever.


nu måste jag öva sånger inför fredag. konsert. jag är pinsamt dålig atm. damn.


gott nytt åeR.

(intentional stavningsrape)


adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0