don't blame your daughter

idag har vintern och bilen varit mina värsta ovänner. körde fast/av ordentligt imorse påväg till jobbet. lyckligtvis bor man så till att alla har traktorer, så det var lätt fixat (ca tjugo minuter tog det visserligen). först körde jag av med baken på bilen och snurrade typ ett halvt varv nästan, så jag blockerade hela jävla vägbanan. det kommer en bil, det kommer en till, rätt som det är sitter vi fast två stycken och två försöker backa därifrån. kul då. ringer till jobbet och säger att jag kört av. förväntade mig åtminstone lite "oj hur gick det, mår du bra?" men istället kom: "men du har ju tur om en halvtimme, du måste komma hit tills dess, det finns ingen här, annars måste du leta reda på nån annan, du måste komma i tid!".. tack, liksom.

allt ordnade sig tillslut och 40 minuter sen kom jag insnubblande på jobbet. awesome.


efter en dag av butiksinventering och bäddning på vandrarhemmet skulle jag åka till lägenheten.. trodde jag. halvvägs ut på 56an satt jag fast.. igen. efter 4587329529 fula ord och typ fyra försök kunde jag backa så långt att jag kunde ta fart och genom att dissa stopplikten fräsa rakt ut med riktning västerås.. i stan fanns ingen plogad parkering och ö tulegatan var wacked så jag körde ut till saladamm och ställde bilen där. hann även fastna rejält i mormor och morfars trädgård.. heeeh. nu är jag inte längre vän med min bil.


jaja.

imorogn blir det posten igen och därefter västerås med systrar, mor och bonusbror. hoppas på lite kul second hand.


vill ha vår nu, av såå många anledningar! kom kom, bara kom!



adjö

Kommentarer
Postat av: Andreas

Helt klart gruvans fel att du körde fast. Alltså fattas det bara en av dina virtuost informativa paintbilder så går den rakt in i spyboken.

2011-01-06 @ 23:20:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0