don't let me get me

tack amalia med den hemliga bloggen ;)



Ligger just nu utslagen på soffan med datorn på magen och bara letar efter ett teckan från min kropp att den fortfarande lever. SJUKA mängder post idag! Vita kuvert så långt ögat nådde. För insatta: FEM blålådor!! plus de vanliga tidnignarna, katalogerna, klumparna och grejset. skippade rast och mat och satsade stenhårt på att klara det helt på egen hand. på slutet var jag dock så hungrig och trött i armarna att jag nästan ville grina när U körde sin fredagskaraoke (josse, du vet vad jag menar). tillslut var allt klart. vid eftersändningarna såg jag typ i kors, men det blev bra, jag hann, och viktigast: jag gjorde det nästan helt själv! fuck yeah!

Tänkte från början ta 12 bussen hem, men tanken att sitta på en högstadieskola i en halvtimma och vänta på att pappa ska komma med bilen var inte lockande. åker 2 istället tillsammans med erika. ska dessutom hinna till coop med en lista som erika glatt prackade på mig när hon fick nys om att jag hade ärende till en mataffär. jag ska alltså handla till tacopaj med en sportbag på min redan slitna axel. looking forward to it...


nu ska det ätas nåt innan jag dör på riktigt.


adjÖ





Kommentarer
Postat av: Karin

Hon borde byta bloggnamn till amaliadenhemliga :)

2011-01-14 @ 12:58:04
URL: http://nittiokvadrat.wordpress.com
Postat av: Josse

5 lådor?! herregud, tycker synd om dig nu, specillet om det var 34 du ställde ;o och som om inte det var nog, U i bakgrunden, vilken toppenfredag!

2011-01-14 @ 16:17:39
Postat av: Anonym

2011-01-14 @ 17:57:03
URL: http://viktoriajosefine.blogg.se/
Postat av: josse

2011-01-14 @ 17:57:07
URL: http://viktoriajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0