it's okay, I'm gonna get you there

sitter otåligt och väntar på att klockan ska bli 20 och desperate romantics börjar.

idag har jag i samma takt som jag skavt av mitt arsle mot soffkuddarna fått det att växa tillbaka genom chokladätning. det ska sluta tjatas som jävla chokladbitar så fort asken är slut. eller nej, får då ligger asken jag har hemma och bara väntar. vi gör såhär. efter helgen blir det no more choklad före valborg.

it's a deal! nu blev jag peppad. detta ska jag hålla!


om någon undrar över mitt smått neurotiska, mkt ytliga skrivande så beror det på att jag i hjärnan är upptagen av betydligt seriösare grejer.


när jag diskade nyss tänkte jag på att om ett revolutionärt vänsterfeck från usa.. typ.. dylan, skulle tas från de ingrodda staterna och hit så skulle han helt plötsligt vara typ.. moderat!

och jag menar vadå egentligen? jo, att all partibildning, all politik i usa är far more höger än vi har över huvud taget i sverige. SD säger då ni, men asså nej, det är en helt annan grej. de tär ett missnöjesparti som har kommit att gro ungefär en blandning mellan gammal center och gammal moderat, sen kastat in lite avundsjuka, fördomar, rädsla och allmänt missnöje.

min åsikt.

alltså. vänster i staterna är typ höger här. och höger där är typ.. jättehöger här.


i övrigt har tankar gått kring tveksamma vänner, till framtiden, till det förflutna, till hopp om förändring, till väntan på våren, till önskan att för en gångs skull få min vilja fram...

ja ni ser. dygnet har för många timmar


adjöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0