Shiny, shiny boots of leather

Ska en brud lukta så mycket parfym att när man möter henne på gatan (trottoarerna mitt emot varandra!!) så känner man av att man mött henne många många meter efter att man gjort det? förlåt mig om det bara är jag som mår illa och vill dö när sådant sker..

i detta fall var det två tjejer i sextonårsåldern som släckte min livsgnista och fick mig att vilja sluta använda deo, bara för att i protest gå runt och lukta svett, gärna i deras direkta närhet.


håller på med en spellista på spotify. har hört att det är så folk gör. inte jag. jag brukar lyssna på album rakt av, rätt igenom. allt för att inte missa eventuella guldkorn på platser man annars inte lyssnar på. spår 2, 3, ibland 1 och sen nåt ner mot slutet brukar i regel innehålla plattans första och andra singel samt förväntade smash hits. jag brukar i regel tycka bäst om just de låtarna på ett album, men ibland kan man slås med häpnad av en underdog!

anyway. än så länge innehåller min spellistelista (töntigt ord, men det borde ju logistk sett heta så?) 6 oliak spellistor: "nya"BD (bara en massa bd-låtar som var nya för mig nångång i somras), john doe (rippad rätt av från klubben med samma namns hemsida), ösiga remixer (kommentar onödig), RebeccaFiona (är vad det låter som, deras spellista), jul fifan (ett lågvattenmärke jag vet, men ack så mkt stämning), chill (den jag nu sitte roch jävlas med). Än så länge innehåller "chill" fyra låtar: glass och 4chords of the apocalypse med julian casablancas, little girl med danger mouse och venus in furs med velvet underground. en fet, men mycket mycket kort start.


back to business innan det blir lite top model. det är den där säsongen när plusmodellen vinner...


JULIA tog förövrigt KÖRKORT idag!! inte en dag försent! när ska det göras om inte ett par veckor innan sin 21a födelsedag?!



adjööö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0