I'm cheating on you

haha tack josefine! än är inte flyttning aktuellt, men det återstår att se om det blir nåt sånt i vår/sommar kanske.

axeln har lagt upp ett helt album med random bilder från 2010 på le fejsbook. jag ser inte normal ut på en enda bild. bara blek, äcklig, ocharmig, osminkad.. ja, ungefär som jag ser ut när han är hemma hos oss med andra ord. det borde vara förbjudet med i-phones. alla mobiler med högupplöst kamera borde skrotas. nu. han är skadlig för mitt anseende och om jag blir förevigt singel och barnlös är det hans om ska stå till svars i och med detta!


nu är förövrigt julen bortplockad även hos mig. behöver en hel del skrot att sätta i fönstret så att lägenheten ser bebodd ut utifrån. nu står där bara stereon, en lampa och en hög ljusstakar. den stackarn växten fick flytta hem dit någon tar hand om den.

har för mig att jag lovat någon något. vilket irriterande känsla när man nu inte kommer ihåg vad det är. förmodligen innefattade det något som kräver en aktiv handling av mig, varpå min hjärna förträngt det. så kan det gå! om någon känner sig träffad får denne gärna påminna mig lite!


funderar på att kolla på en film mitt på ljusa dagen. känns weird. jag gillar inte att "bryta" sånadär normer. kolla på film gör man på kvällen, däremot serier, det tittar man på på dagarna (INTE kvällen!). te dricker man på kvällen, inte på morgonen eller dagen. en kladdkaka bakar man så man äter den första gången på kvällen, däremot dagen efter är det okej att äta av den redan påbörjade kakan. sängen sovar man bara i på kvällen(natten). ska man chilla mitt på dan är det soffan som gäller. om man absolut ska ligga i sängen är det no way in hell att man kryper ner under täcket!

.. kan även tillägga att jag anser mig vara fullt normal. ofta inte alla har sånthär inom sig? det tror jag. och de som "inte har det" har för konstiga grejer för sig för att våga tala om det.


nu ska jag sväva runt på spotify i hopp om lite (för mina öron) ny musik to love and adore.


adjöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0