a short term effect

okej. jag kan medge att jag kan framstå som något av en hycklare andreas. men, se det istället som att jag är en öppen människa som inte är sån att hon inte kan ändra sig. jag är inget fan av lajv, men ibland kan jag tänka mig att det skulle kunna vara jävligt coolt att ha skådisar i gruvan som gör som ett spel med besökarna. mer som en tidsresa. inte ett lajv.


egentligen borde jag inte sitta och skriva här nu. som vanligt när jag är alkoholpåverkad sitter jag och lyssnar på the cure och dricker vatten i hopp om att vakna på någorlunda rätt sida imorgon. karin ska komma förbi på förmiddan och hämta stuff hon glömt här.

kom nyss hem från axel. eller nja, egentligen från liljas. en sked mjukglass blev det. mest för att få sällskap åtminstone en liten bit på vägen. det fick jag dock, så helt klart värt den sötsliskiga massan som jag annars inte gillar at all.

efter en kul kväll, varm som fan i början och väldigt myggdominerad på slutet ser jag nu fram emot att möta kudden.


som alltid när man är vaken på natten blir man sin värsta fiende. just nu önskar jag mig snygg, rik och jävligt lycklig. jag önskar även att jag inte hade behövt jobba vareviga dag, utan kunde få lite sommarledigt.


åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

det där var frustration. all möjlig frustration, den bara kom.

sorry.



godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0