a sucker for love

har haft familjemedlemmar över på kaffe och go'fika för att liksom som fira den futtiga lilla högtiden som heter namnsdag. nu sitter erika och jag och glor på varann och undrar om det är sovdags snart. känns lite överambitiöst att gå och lägga sig elva när hon ska upp nio och jag halv tio. jag menar så kul är det inte att sova, men i brist på bättre sysselsättning så..

imorgon är det fredag igen. vill inte ens tänka på hur helgen vid gruvan blir. micke som kör posten där kom in idag och sa att "det var inte lite folk vid gruvan idag heller, fy FAAN" för att citera. nästan 600 hade det tydligen varit ner såg jag sen. sjukt! är glad att jag bara behöver kasta ner lite post i lådor på skuggan och kungsängen och lite nere på stan och sen sitta och chilla och ta lite kunder och svara lite i telefon. bara en vecka sånt kvar nu dock.. igh.


okej, jag såg jsut en person på tv som jag tänkte att damn vad snygg han är! det visade sig sen vara en tjej. hehrmrm. inte första gången. igår googlade axel dessutom bara för att se om det finns nåt fetisch-namn på en som tänder på jättesmala människor (killar då, i mitt fall). han la ner ganska snart eftersom vi satt på en uteservering och jag inte riktigt kände mig bekväm med att få mina preferenser utbasunerade över ett soligt måns-ols..

erika knoppar nu. åh va trist. antar att det bara är att göra detsamma, annars blir hon väl sur. hon ska ju upp om "bara" nio timmar och 43 minuter...



guten nacht




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0