you can do anything

millis är här. hon har lagat asgod mat! vi var till ica och hon fick känna på hur mycket mat faktiskt kostar. hon blev skärrad och jag kände mig nöjd. dels för att jag slapp betala lite av det vi köpte, samt att hon fått lära sig nåt, hon som aldrig kan fatta värdet av pengar nån jävla gång. känner att jag förberett henne för vuxenlivet, om än väldigt lite. kanske dags att korka upp vinpavan och tända på en jolle på en gång? eller är det att ta det i för stora steg?

svårt det där.


åh, julia har nått en milstolpe med sin musik. äntligen ligger navet på p3 rotation. det är hon sååå värd! jävlar vad det ska firas med rödtjut när vi ses, om det nu blir onsdag eller fredag eller lördag. ser fram emot den kvällen som fan, verkligen. ja gud vad jag längtar. det är mitt ljus. jag behöver ljus på min väg. det behöver alla.

nu är maten färdig. jag hade kunnat levt på enbart mozzarellan, men det är visst nåt kött och nå klyftpotatis också. damn vad nice!!

imorgon är det två folk borta på jobbet. detta equals sinnessjukt mycket för oss som är friska och inte har semester. jag kommer köra ännu galnare och jag är rädd att min bil faktiskt kommer falla samman.. på riktigt!


adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0