Allt vänder om igen

okej. har nu börjar inse att jag kommer få det a tiny bit stressigt imorgon. kommer tappa besinningen och mosa in tårta i de stackars barnen om klockan börjar närma sig fyra och de inte är klara. att jag inte har haft ett barnäventyr i gruvan på evigheter är inte heller särskilt fördelaktigt. att man inte haft en tur på länge brukar i regel betyda att det tar längre tid än det borde.

ångest.

efter revbenspjällsätning har jag, erika o axel roat oss med den gamla godingen att knäppa kort medan den andre skakar på huvet med avslappnade ansiktsmuskler. efter som mina kinder inte verkar gå att få att dallra var det axel som bjöd på de bästa bilderna. erika kom god tvåa. senare ikväll vankas det twilight. den som lagt fram önskemål om att få vaggas in i lite tonårsvampyrism och mormonkärlek är förvånande nog pappa! han har varit o fork där den spelades in och vill tydligen se naturen. vi måste därför utstå en ständigt sur brud och en sjukt blek rpatz hela kvällen. den enda scen värd att se är den när han har raybans och rutig skjorta på sig. nästan värt att sitta hela kvällen framför bajsfilmen för att invänta detta moment.

mhhhmehhhrm.

jag börjar bli förkyld. skönt att jag bara jobbar två dagar nu innan jag får "helg". nu ett par veckor framöver har jag vridit på veckan lite och helgar måndag-tisdag istället. så kan det gå nä rman jobbar på ett turistmål!

well.


adjöken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0