Oh's

har idag av outgrundlig anledning haft ont i benet. sophie skrattade åt mig när jag haltade runt i receptionen. turerna gick dock bra. stack ner på 60m med en ensam man... tycker i regel att det kan vara lite creepy, men denna gång var det hundra % lugnt.

hatar mig själv lite för att jag redan har ångest över jobbpasset på... hold it.. söndag! kan jag någonsin tagga ner och bara go with the flow? svar ja, men inte när det gäller jobbet i gruvan.


låten som infekterar min hjärna är for now är Oh's med sahara hotnights. den från den kassa bilreklamen ni vet. hade fram tills idag tänkt slänga ut pengar på en uppfräschning av cd-pelaren, men efter ett räkningsbetalande som överstigit 6000 slängde jag snabbt de tankarna i sjön för den här månaden. har nu 4 lök att handla säng, bokhylla, mattor och a shitload av andra grejer jag behöver till nya bostaden. ååååhhhhngesssst. och ja jag vet att jag har ett sparkonto, men vänner, det ska jag resa och skämma bort framtida pojkvän med!

eller?

ingen vet.


ge mig en hundra procent stadig tillvaro tack! eller.. förresten. ge mig en hundra procent Ostadig tillvaro, så jag kanske kan uppskatta den vanliga lite mer.

idag är jag en gnällig subba.

så pass upp och peace out.

adjö, med andra ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0