found love in a hopeless place

försöker laga mat. det går åt helvete som vanligt. åååhhh. fast jag börjar faktistk misstänka att det är min ugn som är knäpp, för så här jävla kass var jag inte där jag bodde förut!

har jag förresten skrivit (orkar inte gå tillbaka och kolla) om i lördags natt när jag sabbade micron och en bulle? well, jag visste det inte då, men i måndags när jag städade ur micron, insåg jag snabbt att den aldrig kommer bli sig själv igen. måste se över mitt drickande innan jag har sönder hela lägenheten framåt småtimmarna.


ska snart läsa senaste cosmopolitan. tydligen har redaktionen hittat "den oväntade kärlekskoden" and i'm eager to find it out. saken är den att jag och kärlek inte har gått ihop hittills i mitt liv. vi är riktigt på kant med varandra kan man säga. jag hoppas att det ändras nån gång inom en rimlig framtid. jag tycker mig veta vad jag vill, men så fort jag blivit säker nog murar jag upp jantemurarna tätt, tätt runtom mig.

-varför skulle han vara intresserad av mig?

ja, varför inte?

-därför.



jante plågar mig. varje dag. jante, ochd et där förbannade jävla uttrycket "carpe diem". de jobbar emot varandra och i mitten står jag. klämt och i smärta.



adjÖ

Kommentarer
Postat av: josse

varför skulle han inte gilla dig? du är sjukt skön, snygg och bara allmänt härlig!

2011-11-02 @ 21:58:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0