kick and scream and shout and say thing that are so unkind

Sitter och är trött på plugglivet en stund. Har ett par kapitel kvar att läsa i en bok, sen är jag väl så redo man kan vara för en hemtenta. Ber till han däruppe att den ska vara okej och att jag ska slippa stressa med den. drömmen vore att vara i princip färdig på lördag förmiddag. one can always dream.
 
har letat lite efter kurslitteratur till nästa kurs. hatar att vi har en massa artiklar. förra kursen kunde vi köpa ett kompendie. vore ju sjukt fett om det kommer vara så den här gången också, men sånt vet man ju inte förrän kursen drar igång. ååhh. fan vad jag vill JOBBA istället för den här skiten. kanske inte med det jag gjorde förut, men nånting bara! usch.
 
tove har flytt hemmet och sitter på ångström och pluggar matte. jag är inte avundsjuk. jag har det sjukt soft jämfört med henne. jag kan aldrig ha det för soft dock. aldrig. jag är en tappad själ. skäms nästan.
 
det är kanske sent att inse att man vill jobba med nåt kreativt och konkret när man sitter en halv termin in i en analytisk linje. fan. vad gör man då liksom?
 
näe blä.
 
 
adjö
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Påminn mig om att skicka mitt schema när jag fått det så känns det nog bättre...

2012-10-23 @ 00:44:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0