shelter from the storm

Här kommer ett livstecken!
 
Just nu är jag inne i en fas som jag alltid har när jag gör nåt nytt och som är jobbig och dryg och som jag bara vill ska gå över. Jag vill spola bakåt, till innan alla beslut som gjorde att jag tillslut hamnade här ännu är ogjorda. Baila, helt enkelt. Det kommer gå över såklart, om några dagar/veckor, men det SUGER medan den håller i! Jag blir en sjukt jobbig människa för de allra närmsta. Tove är nog glad att hon sitter och super ikväll igen (hon kom hem fyra imorse, full som ett ägg och drog typ nio igen) och efter en halvtimme i telefon med mamma önskade hon nog innerligt att telia skulle sluta funka och ligga nere i typ en vecka..
 
meeen. imorgon ska klassen till sthlm. det blir fett. har velat gå på etnografiska for ages, men det har aldrig blivit av. därefter är det barrunda på nationerna. pubcrawl style. omg. jag kommer bli tvääärfull! Det blir nog kul som fan! Nu när jag lyckas få ner nolle-outfiten i väskan också så är det bara att tuta och köra och försöka att inte göra av med alltför mycket pengar..
 
på lördag ska det bringas lite ordning i kaoset hoppas jag! resten av mina grejer, lite nytt, lite bättre helt enkelt! Skönt.
 
Funderar på att läsa ikapp lite kurslitt. inte kul, men jag känner att jag nog kommer tjäna på det i längden. hehrm. jag har totalt tappat intellekt och läshuvud nu när jag jobbat ett tag! jesuses! känner mig korkad ungefär hela tiden, varje dag. trist. måste suga att vara korkad på riktigt.
 
 
Dylan och lite texter om kulturantrolpologi dåe. Allt i väntan på Breaking news.
 
adjö
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Hejaheja :)

2012-09-07 @ 08:54:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0