i'm feeling 22

Jaha, här sitter jag, 23 år ung från och med idag. Närmre 25 än 20. Fyfan.
 
Ensam hemma som vanligt, sista dagen av sommarlovet. Imorgon flyttar jag med pappas hjälp och sällskap de sista grejerna till Uppis. På tiden, känner jag. Det har känts som att allas liv pågår utan mig de senaste veckorna, men nu ska även jag få hoppa på tåget. KUL!
 
Kollade schemat. Väldigt lite undervisning, bara knappt fyra timmar i veckan. MYCKET att läsa däremot!! Säkert en massa seminarieuppgifter och skit som ligger dolt under den trevliga ytan också. Massor av litteratur att försöka få tag på, vilket inte är det allra lättaste inom etnologi, men det ska nog lösa sig.
 
Det här med att fylla år förresten. När man var liten var det som ett magiskt skimmer över hela den här dagen. Redan runt den tjugonde började man räkna ner till den stora dagen. Det sjöngs, man fick presenter i sängen och gofrukost. Man blev hurrad för i skolan, fick önska middagsmat och sen blev det mer presenter och släktbesök på kvällen. Det var så mysigt! Jag vill inte bli liten igen, jag gillar att vara vuxen. Jag gillar att bestämma över mig själv, att fatta egna beslut, att veta mer, kunna mer och ha en större värld. Det hade dock varit jävligt fett om mamma bara kom hem nån jävla gång och drack en kopp kaffe med mig. Själv har jag gjort min egen lyxfrukost och lyxlunch. Har sett en liten glass i frysen som nog åker med, och så finns det chokladmuffins kvar sen släktkalaset i lördags. Heja Johanna, 23 and soon to be obese.
 
 
adieu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0