escape in the afternoon

Har idag varit sjukt ineffektiv när det kommer till pluggande. Har dock varit desto mer effektiv när det kommer till annat. Ett axplock: Tvättat, varit ute och sprungit, städat hela lägenheten (utom toves batcave, den ansvarar hon för själv), förhört tove på betongteori (exakt så osexigt ämnde som det låter), varit till paulina och fikat och sytt in julbyxorna, vikt tvätt, strukit skjortor, och så liiite knappande på uppsatsen. uppskattningsvis tjugo minuter. imorgon måste det bli lite mer av den varan, samt att jag måste packa. jullovspacka. som jag längtat!
 
 
asså jag älskar musik, men önskar att grannen på andra sidan väggen kunde ägna sig åt det lite mer sällan..
 
Om en timme kommer tove vara klar med sista tentan. måste vara så grymt skönt för henne! väntar i detta nu på att matilda ska ringa tillbaka för att se om det ska styras nåt litet häng ikväll eller så. vore mysigt. Kommer inte att ses på väldigt länge då hon drar till indien efter nyår i ett par veckor. usch, efter nyår. försöker att inte tänka på vad som ska hända då... c-kurs.. uäck
 
igår var det fem år sedna jag tog körkort. det känns helt sjukt. fem år!! och mamma säger att tiden bara går fortare och fortare för varje dag. vill inteeee!
 
Jag vill bli klar med uppsatsen, jag vill bli klar med utbildningen. Jag vill finna en plats som jag trivs med, så att jag står ut vid tanken på att det kan vara beständigt. Undrar när det kommer att ske. 
 
 
adjö
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0