the little drummer boy

Efter ännu en hård med fantastisk helg ropar verkligheten mig tillbaka. Frida och Lovisa åkte för en stund sen efter en mysig bakissöndag och första advent. Frukost, promenad till ica för inhandlande av lussefika och sen hem och frossa i saffransbröd, muffins, mandariner, kaffe och ja, eh, riskakor med sourcreamsmak (de andra, inte jag).
 
Igår julpyntades det här hemma med lite hjälp (betoning på lite nu) av rickard, så mysfaktorn är SKYhög! håller nu på att styra upp det sista med fältarbetet som ska in imorgon och chattar med oda. lite mer av det senare och mindre av det andra.. heh. På spotify rullar julmusik, bra och dålig, precis som det ska va. senare blir det risgrynsgröt och julkalender. jag överdriver eventuellt, det är bara första advent och inte ens minusgrader ute, men vafan. allt för välmåendet just nu! Heja heja!
 
jag älskar julen. detta främst tack vare min familj och släkt. jag tycker synd om alla som inte har vår julafton. ni förstår inte. tack vare alla de människorna har jag en helg på året där jag fortfarande får vara barn. släppa allt och bara vara. 
 
innan jul dock. eeeeh. inte så mkt plats för barnet i mig. måste ut och handla julklappar, men hittar ju bara grejer till mig själv? vad är det om? haha
 
 
vill ha mer pengar. trist men sant.
 
 
adjö för nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0