En gren som viker sig i vinden går inte av

2013.
 
jahapp.
 
Gårkvällen var slammin'. lite förkör hos yllners med oda, erika, tomas, dogge, bill, axel, olle och chribb. därefter blev det taxi ut till syskonen pettersson i laggarbo. jag var sjuukt skeptisk innan vi drog, men det blev supernice! runt två kom snälla anton och räddade oss hem till staden igen och efter lite efterhäng hos honom blev det sängen. somnade halv sex och vaknade halv tolv. masade mig till oda där det blev frukosthäng med henne och grabbsen. 2012 kickades ut och 2013 spräcktes på bästa sätt med goa människor. bilder kommer upp när erika kommer hem med kameran.
 
imorgon är det dags att fortsätta tentaskrivandet. har grav ångest. har glömt bort hur man gör och har hamnat i seg-mode, som jag ju älskar och knappt kan ta mig ur när jag väl halkat ner. damn it. torsdag-fredag blir det jobb och lördag lutar det åt en sväng till sthlm. gött. har dock zero money, men tänkte hänga med mer som sällskap åt de andra. suger ju lite dock..
 
men men.
 
inatt fick jag dödsnäsblodet i jespers badrum. asså herre. det droppade inte, det rann typ inte ens, det sprutade. från ingenstans kom det och plötsligt såg jag i spegeln hur det rann ur ena näsborren. sekunden efter kom det genom munnen också. panikade och skrek på hjälp, varpå han flög ur sängen, såg mig, sa "åååh shiit! FAN va mycke blod!" och vände i dörren, haha! män kan det där med blod.. hrmp. till slut sjönk jag ner på köksgolvet med en påse djupfrysta pommes på pannan och jeppa torkade desperat och märkbart genomäcklad rent sitt stackars badrum. fy fan vilken pärs!
 
 
adjö vänner

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0