no time to choose when the truth must die

Bloggen lider och jag med den. Nu kan jag dock snart se ljuset i tunneln med den här fucking tentan! Förhoppningsvis blir jag färdig imorgon kväll eller på onsdag. En och annan tumme hålls för det! Börjar bli trött på den blöta stressfilten som omringar min kropp och själ.
 
Har gått och blivit dödsförkyld. Eller nej, det var att överdriva, men mer än jag varit på länge. sen jag slutade jobba typ. då var jag sjuk jämt. nu är jag det nästan aldrig. det började i lördags då jag nötte stockholms gator en sväng. jag gick själv nästan hela tiden. Millis och erika campade ihop och mamma och pappa gjorde detsamma. jag blev över, men det gjorde liksom inget. jag går gärna på stan i ensamhet.
 
Läste just igenom texten till dylans låt time to think. tycker den är jättebra.. och jättelång.. eh. FATTAR inte hur man kan få ur sig så mycket text? och hur man kommer ihåg den när man står på scen? i'm amazed.
 
kom just på mig själv med att vilja kunna öppna en ny flik i spotify. hm. jag borde chilla med multitaskingen lite. blir rädd att jag splittrar min stackars hjärna mer än vad som redan är ett faktum.. för en vecka sen typ, råkade jag ju skriva till fel person på fbchatten. haha! gotta love. som tur var var det bara bill istället för oda, och det var inget direkt personligt, skrev att jag målade naglarna, men jag väntar bara på den stund jag slänger iväg nåt riiiktigt snaskigt till fel person. olle brukar vara precis under oda och jeppa precis över julia, så det är ju många gånger upplagt för ett visst informationsläckage de gånger det går lite fort...
 
haha damn.
 
ska ut på en promme för andra gången idag. måste röra på mig. får lite panik av att bara sitta stilla vid en dator hela dagarna. stirra på en skärm och torka snor vartefter det hittar ner i dagens ljus. jag har trevliga dagar jag.
 
adjö
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0