dark boom honey

Den här datorn kommer inom en mycket snar framtid att dö. Idag har den kraschat en gång, tar typ en kvart att starta och är sedan så långsam att den ger mig hjärnblödning flera gånger om.
 
kuk.
 
En man vid namn Karl spatserade just förbi mitt synfält. Sala är en liten stad, blir man påmind om varje gång man lyfter blicken från datorn, mobilen, tvn, trottoaren.. idag har jag på håll sett tre bekanta. hade INTE hänt en randomdag i uppis kan jag säga!
 
Lägenheten är nystädad. Dock luktar det rödlök till förbannelse, eftersom jag av någon anledning blir totalt orkeslös så fort jag entrar denna lilla håla till hem, inte tagit bort den halva hackade rödlöken som ligger på köksön.. lät göras snart om inte fyra förtjusande tjejer ska behöva entra sala statt ikväll luktandes lök.
 
eh
 
Idag fyller mormor år. Idag tog Oda körkort. Fina grejer! Annat som registrerats i mitt medvetande är att Louise är hemma från LA. Snart så kanske även den här sommaren kan kicka igång!
 
 
Jag har tappat bort min favvoscarf till huvet. Eftersom mitt hår är otroligt kasst rent utseendemässigt atm, då det är på utväxt, går jag ogärna ut utan en scarf runt skallen. Den jag hade igårkväll (!!!!) är nu HELT borta. Eller, jag litar inte på erikas letarskills, men hon säger att den inte är ute på landet, så jag får väl lov att tro henne. Den ÄR ju där, så är det ju bara, men VAR har inte benats ut ännu. helvetee. Eftersom jag (typ) har mild asberger gillar jag INTE att behöva tänka om. Blå scarf istället för röd. vafan liksom?
 
Att alla mina smycken också är borta någonstans (hatar att flytta), så får jag helt enkelt se ut som en sophög ute ikväll. Skönt. Hatar att känna mig fin.... hrmp.
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0