Det kommer aldrig va över för mig

Vaknar av att Tove kikar in på mitt rum: "Aah shit skulle bara kolla så att du lever!". Tydligen hade en rosslig dödshosta hörts från min säng. En hosta jag kan skriva under på. Idag finns en VISS oro i lägret. Bakis, förkyld, darrig och svag. fan. Det blev hårt och dyrt igår och jag har ågren med stort Å. Främst pengaångest.
 
Som plåster på såren kom Håkans nya låt ut imorse. Den är bra, men jag tycker den är för rockig för att kännas som han. Att den dessutom låter som killers when you were young är också ett minus. Fett ounik känns den, vilket är lite synd. DOCK ska man komma ihåg vad jag tyckte om 2 steg från paradise i början, jämfört med vad jag tycker om den nu. en skillnad likt natt och dag.
 
en bild jag inte minns att jag tagit. minns dock att jag köpte den för att jag aldrig sett den förut, upptäckte att den var god som fan och undrade för mig själv varför den inte finns på systemet. (vilket den kansek gör t o m? är aldrig och rotar bland cidern).
 
har en bekant som behöver möblera om om inte jag ska få randiga ärrstrumpbyxor snart. de ljusa, övre strecken är från nån gång kring jul/nyår och har hunnit bli ärr. de undre är från i lördags natt. det suger att se dåligt och det suger att gå in i kistor med metallbeslag. ngngnfg.
 
 
usch. är yr och illamående så fort jag inte håller huvudet rakt. livet suger lite, speciellt när man bara har sig själv att skylla.
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0