when i see you cry, it makes me smile

Hypen kring serien Girls. Vad hände? Det börjar ju närma sig ett år sen man började glo på den. Okej nej, överdrift, men i somras var det. Är väl för att den äntligen börjat gå på svt, och för att den fantastiska tv-cirkeln finns och nördar ner sig i den.
 
Måndag igen. Sista veckan på den här kursen. Tentan kommer ut på torsdag eller fredag, lite oklart där än tror jag. Hoppas på torsdag så att man kan börja strukturera sin hjärna lite. Känner att det kan bli svårt det här, för hela kursen har varit så otroligt abstrakt. Kanske är det bra dock, då kan man vara minst lika abstrakt själv i sina resonemang, heeeh.
 
Jag har jobbigt lite pengar. Tänker ändå plåga mig själv lite på stan idag, mest för att det är sol och jag inte har så mkt mera att göra. Börjar gråta lite vid tanken på att det ska snöa en massa starting tomorrow och slutar fredag. läge för ett: "kewk" igen. NÄR ska man få kasta den tråkiga svarta vinterkappan åt helvete (för i år -.-)?!
 
btw så är det flera grader kallare här än i sala. vad hände där? antar att det blir tvärtom nästa vecka bara för att jag drar till sala fredag och stannar till tisdagen veckan efter..
 
ah well. på med kläder, ansiktet, i med lite föda, then off I go.
 
btw. Igår såg jag filmen confession of a child of the century. Jag hade inte så höga förväntningar efter dess FANTASTISKT låga rate på imdb (3.2), men var ju tvungen att ge den en chans eftersom huvudrollerna innehas av mina två forever crushes peter doherty och charlotte gainsbourg. menee... nej. den var inte speciellt bra. den var okej, det var den verkligen, men inte så mycket mer. platt och rätt seg. och pete.. oh pete.. du kan inte agera. jag skulle dock ligga med dig hela dagen varje dag ändå. det bästa på hela filmen var hans låt till eftertexterna. damn that boy can do music.
 
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0