i'm gonna greet you with an a-bomb

Försvinnande trött. Har försökt sova ikapp lite, men verkar lida av nån sorts mitt-på-dagen-insomnia. Försökte mig på detsamma i lördags, om möjligt ännu tröttare än jag är nu, men icke. ögonen vill inte stänga sig, fastän hjärtat slår typ ett slag i minuten och jag känner mig som en snigel i kroppen både hastighets- och konsistensmässigt.
 
weird.
 
idag blir en pluggfri dag. inväntar handledarens åsikter imorgon och sen gör jag klart skiten till helgen tänkte jag. gött. känner mig förkyld (alternativt allergisk. skit) så fotbollsmatchen blir observerad från supporterplats för min del idag.
 
gårkvällen var super. Susanna, cissi, maja, julia. Navet, vin, öl. imorse var det segt. så segt att vi försov oss lite, så maja fick lite brådis till jobbet, heh. den här dagen har redan varat forever känns det som. klockan är kvart över tolv, men det känns som att den borde vara minst tre. har ingenting att göra förutom läsa metro. haha. busy lady.
 
 
 
 
 
och asså. Majas fantastiska fondvägg (hon har dock inte målat den själv. det är den ursprungliga innehavaren av rummet hon hyr som är skyldig). Undrar vad hennes bossman Bildt skulle tycka om denna?
 
 
ah well. tillbaka till mitt mission: sova.
 
adjö

Kommentarer
Postat av: erika

omg! måste genast säga till mamma och pappa att jag vill ha ny fondvägg!

2013-05-22 @ 20:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0