will i see you again?

Idag har varit en bra dag.
 
För det första: Syftet blev godkänt! Så nu känns allt med uppsatsen snäppet bättre. Det kommer nog att gå vägen tillslut och jag kommer få mina 30hp och ett tre månader långt sommarlov. Underbart!
 
För det andra: Fint väder och ännu finare häng. Innan skolan chillade jag och michelle nere vid ån medan hon åt lunch. Väl i skolan fick vi gå efter en kvart, så fort vi fått grönt ljus med våra uppsatssyften. Vi följde med Denise till ekonomikum för att låna en bok. Det stället.. som att gå in i en gymnasieskola. både när man såg folket och lokalerna. har bara varit där två gånger tidigare, jättesnabbt, så även idag. så snabbt som möjligt går man därifrån. gick till ica luthagen, köpte glass och satte oss i parken vid det blå huset. Soligt och blommande körsbärsträd. Hur mysigt som helst.
 
Det ska regna i helgen. Skittråkigt. Måste hitta på nåt, eftersom jag är gräsänka från torsdag morgon till måndag. återstår att se vad som kommer hittas på. en rendez vous med maja ska jag iaf försöka lyckas få till var tanken.
 
den här veckan har vi fotbollsmatch två gånger. deprimerande. eller nej, det är kul att hänga med folk efteråt och dricka öl. själva lirandet är dock inge vidare.
 
 
jag är nöjd över mig själv att jag pluggade såå stenhårt förra veckan. det har lett till att jag just nu kan ta det betydligt lugnare och bara slöskriva lite. snart är det dags för analys, men det tänkte jag spara lite tills jag får se vad min handledare säger om det som är skrivet än så länge. håller fingrar och tår för att det är okej.
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0