in the days of my youth

Fredag alle man! Så härligt. 
 
Startade dagen på folkrörelsearkivet med Felicia. Det gick bra för oss båda och vi hittade material att bygga vår lilla uppgift på. Tänkte skriva ihop den på måndag eller nåt. Man ska ha nåt att göra då också, heh.
 
Efter arkivet tyckte vi att vi förtjänade en fika, så det blev Hugos en stund. Har aldrig varit där tidigare, men vet att tove gillar det, så vi testade. Gillade det riktigt mycket. Blir fler gånger! Efter fikan kilade vi hem och jag tog en pw runt löten. När jag var ungefär halvvägs frågade matilda om jag ville ta en fika. Jag vill alltid fika! Bara att dra ner på stan igen och parkera, denna gång på Linné. Efter en stund kom Carl också. Mysigt att sitta och prata skit, titta ut på höstregnet och dricka kaffe och te. Efter fikan tog matilda med mig till den väckraste vintagebutik jag någonsin varit i. Ville ha ungefär allt. Inte riktigt, men nästan. Dit blir det fler besök!
 
Väl hemma hängdes det lite med erika och lästes lite pluggbok, heja heja! 
 
Nu börjar skavlan och jag har bakat cookies. Utan smör/olja, socker, ägg och mjöl. DET NI! Vilken bedrift va?
 
 
Min dubbelhaka är i den ställning jag nu halvsitt/ligger i så brutal att jag börjar bli nervös att kvävas. dags att lägga ihop datorn och hasa upp mig lite tror jag. Vill inte dö, för imorgon blir det vin, vdala och vånna inget med fina vänner.
 
 
adieu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0