vi ses väl nån dag

som vanligt en söndag förmiddag känner det som att jag har ett alltför litet hårband på mig.
 
kvällen igår var bra. vin och häng hos matilda med tove, carl och alicia. Vdala, vånna inget och dans. hemgång runt tre. 
 
tove har dragit iväg och pluggat och jag borde göra detsamma. jag borde skriva ner vad jag hittade i arkivet i fredags, men min hjärna känns som gelé. den bara är inte. kanske borde släppa skolan och skriva imorgon istället. 2 sidor text borde vara nere på ett par timmar.
 
 
en grej som slog mig nu när jag borstade tänderna (mycket konstigt kan dyka upp i huvet när man ruskar om med borsten) är en gammal reklam, vet inte om nån minns den, men det var en sibyllareklam.. 
 
hittade den på youtube ---> enjoy
 
Min spontana känsla: det där hade ALDRIG kunnat sändas på tv idag!! inte en chans!
 
Tider förändras. 
 
kanske borde skriva en c-uppsats på ämnet pk-sverige?
 
 
 
 
sitter i det vanliga soffhörnet med datorn i knäet, Oda på facebookchatten och så mkt bättre-reprisen på tvn. Är det bara jag, eller har det programmet blivit en parodi på sig självt? skrattar högt när jag ser dem sitta där och digga till musiken som om någon står bakom kameran och riktar en pistol mot de som inte öser tillräckligt mycket eller fäller tillräckligt många tårar till de sorgliga låtarna.
 
hahah
 
 
jag vill inte gå i skolan. jag vill hänga med mina nyfunna vänner varje dag, slippa stressen. jobba lite, hänga runt, ha det bra. 
 
men nej. life is a bitch and then you die, har jag hört...
 
 
adjö
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0