meet you on the other side

Och så var det dags för hemtenta igen. Efter knappt tre veckor. Orken ligger på noll, om inte under och jag sitter just nu och mentalt murar upp en vägg mellan kontrollen och det MAYHEM som just nu är i mitt huvud. Det är en jobbig tenta, tycker jag just nu i alla fall. Mycket tänka själv fast ändå inte, mycket hitta rätt i boken. Förklara dennes syn på det där och ta exempel från litteraturen. Låter ju inte så jobbigt, men de vill ha rätt långa svar den här gången och jag fattar inte hur jag ska få det lilla jag vet att räcka så långt. Nej blä. 
 
Min målsättning för detta är att skriva klart en fråga per dag. Borde alltså om allt går vägen vara ute på andra sidan redan på fredag kväll. Jag hoppas och längtar!!
 
Sista hemtentan för terminen är det dock, vilket känns spejsigt på ett dåligt sätt. Uppsats är ju inte direkt att föredra, eeehgmrhr.
 
Tove är inte hemma och nu när jag tänker på vad Felicia sa idag åker mungiporna upp till öronen och beyond. Åååh jag vill inte skriva tenta! Tentan gör att jag vill vara ensam för att kunna koncentrera mig, vore tove hemma skulle vi sannorlikt dricka kaffe och prata skit i detta nu (låter SÅ fantastiskt atm!), men ingen tenta skulle bli skriven. Så bara att bita ihop. She'll come around. Här finns ju mat, säng och hennes rena kläder. Förr eller senare, bara att vänta. Ska baxa ut henne skontorsstol i hallen och sitta och vänta på henne direkt innanför dörren (notera att min hjärna tänkte: "åh ja, bra idé, fast nej, datorn kommer dö, fast NEJ det finns eluttag brevid badrumsdörren, det är alltså genomförbart!"). Jag tror att min hjärna kommer implodera innan jag hinner genomföra denna om än något obehagliga så fortfarande: masterplan.
 
åå shit. tre minuter kvar av min lunch/internet/ickeplugg-tid. use it well johanna.
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0