säg mig vad du tänker

Tentan är inskickad med 15 minuters marginal. Hade SUGIT att glömma bort att lämna in den i tid när man haft den klar i närmre en vecka...
 
Idag har varit en bra dag, vädret till trots. Har inte blivit någon träning, men det tar jag igen imorgon med en löptur. Tänkte köra lite längre den här gången, typ 7,5 km. Och jag vet, det är inte så långt, men kom igen, det är mig vi pratar om!
 
Kaffe och catch up med Oda idag. Imorgon flyttar hon ihop med sin Tobias nere i Kalmar. Jobb har hon också. Åh, vad konstigt det kändes att sitta där på Johanssons och fika, som så många gånger förr, men att ingen av oss liksom hade hela våra liv där längre. Inget "vad händer i helgen, ska vi styra nåt?", för i helgen kommer vi vara massor av mil ifrån varann, i våra nya hem. Ibland kommer det över en att man faktiskt är vuxen nu och det är dags att på riktigt börja bygga ett liv. woah.
 
Bara för att jag är borta känns det som att det händer mer än vanligt hemma i Uppis. Har ont i hjärtat över att det är typ vintagemarknad på ÖG imorgon eftermiddag. Var på myrorn ai Västerås igår och höll på att flippa ur, så mycket fint fanns det. Det blev bara tre plagg, men hade lätt kunnat fylla tre påsar med vackra klädesplagg och annat skoj. Varför jag itne gjorde det? för att mamma och millis ville åka hem -.-
 
Har varit över till farmor och farfar och blivit bjuda på nybakade kakor. Ujuj! Att vara nyttig går åt helvete titt som tätt (läs alltid) när man åker hem till familjen, that's for sure!
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0