the way i am made

Spenderar lördagkvällen på slående samma sätt som den förra. Ensam hemma i soffan med datorn i knäet framför en romcom. Har till och med ätit samma mat. Och en MYCKET stor bit äppelkaka/paj. Det enda som känns bra med det är att jag gjort den själv och att den inte innehåller mer än 0,5 dl stevia och 50 g fett, samt fiberhavregryn. Så vafan. Kunde varit onyttigare I guess. Just nu är jag dock farligt mätt.
 
Mycket, mycket plugg just nu. För mycket tkr jag nog nästan. Hinner inte med, och då läser jag allt som oftast tio-tolv timmar per dag. även helger. fyfan. ögonen blöder. bokstavligen. de är röda.
 
 
I torsdags hamnade jag och tove på Gotlands. Spontant och bra. var hem till matilda (längst till vänster) på dagen och hämtade felicias sjal som hon glömde där på förra helgens förfest. Hon sa då att det var speldags på kvällen, och sånt tackar man ju inte nej till! Ett par öl och trevligt häng förgyllde en regnig och grå torsdagkväll.
 
Igår var det utgång på Uplands, där Nordpolen var kvällens DJ. Felicia, Tove och jag dansade fötterna av oss till riktigt bra musik. Älskade att det kördes soundtracks från tarantinofilmer på dansgolvet nere!! När vi kommit ut därifrån träffade vi på Nordpolen och några av hans friendz. Så nu har jag träffat min knight in shining armour. Nästan så att jag blev lite starstruck. Jag vet, jag är en tönt.
 
Idag var det för omväxlings skull tove som var pissbakis. jag har inte känt av att jag festade igår över huvudtaget. Skööönt! 
 
Min telefon är fortsatt dum i huvudet. Man hör mig inte. Så vill man vara säker på att få kontakt så är det sms som gäller! 
 
Adjö
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0