här ligger jag och blöder

Jahapp, här sitter jag och knappar på något helt annat än mitt C-uppsatsdokument. Men tänker att det är okej att ta en liten paus ibland.
 
Igår var en shitty, shitty day, som med hjälp av tre fina vänner lyckades vändas till att jag somnade leende. Fint. 
 
Det risiga med igår var att jag hade handledarträff. Han tyckte att min uppsats än så länge var för platt. Jag förstår honom och jag tyckte nog egentligen detsamma, så han föreslog en annan vinkling. Helt annan vinkling. Paniken kom som en like på instagram (mitt nya uttryck. tyckte att "som ett brev på posten" behövdes göras mer up to date) och där satt jag, utanför skolbibblan med tårar i ögonfransarna när bästa Denise kom och plockade upp mig och gick på filmvisning. Den var rätt ovärd, men det var kul att träffa henne och få lite klapp på axeln att det nog kommer gå bra ändå. 
 
Efter filmen stegade (eller typ mer eller mindre sprang) jag hem till Matilda som bjöd på kaffe och häng. Satte igång med att samla material inför min C-uppsats 2.0, vilket gick rätt så bra. Lite paus för mat och true blood, sen igång igen. Framåt kvällen kom Rickard och hängde lite, vilket resulterade i att en bra trio rörde sig mot en kväll av öl/vin och bus på Kalmars. Somnade två, alarmet ringde kvart över sju. jej! Gick hem genom staden lyssnandes på morgonpasset och deras temamorgon om Putin. Dessa ryssar förföljer mig. Efter den här uppsatsen är klar vill jag inte höra om de (som om det kommer gå att undvika) på ÅR OCH DAR!
 
Bild från igår. Matildas fina målning och jag som ligger och pratar i telefon med min moder. Att mitt ansikte ser kefft ut? jag vet. så fatty fatty face just nu, men jag tar det med ett leende. mulligt är gulligt. 
 
 
paus slut.
 
adjö
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0