Love or prison

Jahapp. Dagen repade sig och kvinnan blev faktiskt ganska produktiv! En dryg sida längre är uppsatseländet nu och många skratt har kommit inte bara från ytan utan ända från magen. Felicia är så bra. Vi hade en så mysig morgon, med start 07.15 för tidig promme innan dusch, frukost och skola. Vi gör om proceduren imorgon, förutom att vi kör på hemmaplugg. Skönt att slippa göra matlåda ehe.
 
Mina dubbelhakor och studdiebuddies. hörlurarna felicia har runt halsen sitter jag nu i sängen och lyssnar på musik med, som den douche jag är (hon får tillbaka de imorgon..) :
 
Efter lite grävande i mobilens mörkaste hörn, en bild på mig från min och toves mysiga vinarkväll innan vi smet iväg på elin och alexanders 25 årsgfest i onsdags. Cred till Matildas klänning och halsband som gjorde att jag kände mig som en prinsessa:
 
 
 
Relativt nyligen hemkommen från Rickard, där Badd och Arnbergs närvaro där en stund gav mig dagens bästa skratt. Så härliga killar! 
 
Under en kvällspromenad hoppar grabben till "åh, kolla! såg du råttan?!". Råttan visade sig vara en harunge. Det är egentligen ett caps lock moment detta för HERRE MIN vad söt den var! Han fick i princip hålla i mig för att jag inte skulle greppa det lilla livet och ta med mig det hem. Jag orkar knappt tänka på dess underbart mjuka lilla kropp som satt där alldeles stilla. Hade det inte varit för att den förmodligen dött av rädsla hade jag fan tagit upp den. åh åh pälsdjur <3
 
 
Nu sova. 
 
Adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0