så mörk är natten

Oh helga lördag!
 
Oh oheliga PM-skrivande. Kan dock inte säga att jag varit högeffektiv. Förmiddagen spenderades bakis framför musikhjälpen på tvn med frida, som matade mig med chips. Tillsammans skrattade vi åt Petter, som nog börjar bli väääldigt hungrig och trött där i buren, men han är liksom go för det. Senare svängde jag ihop en brunch åt oss bestående av american pancakes med pepparkakskryddad smet (SÅ gott! tipz) och kaffe. Nu har hon tagit bussen till Västerås och jag ska ägna eftermiddagen åt plugg, slummer och mad men, innan det blir städning av lägenhet och filmkväll i min ensamhet. Wow vad jag längtat efter lite alone time. Prisad vare egentiden ibland, även om jag nog skulle bli galen av att bo helt själv nu efter så lång tid med sambo.
 
Annars då. Det lackar mot jul, som man ju säger. Julklapparna börjar styra upp sig nu, vilket känns mer än bra. Avslutade just ett långt samtal med syster E som bekräftade sin närvaro på julbordet nästa helg, vilket gör tillvaron än mer stjärnbeströdd. Nu längtar jag hem till landet. Julen är det bästa jag vet.
 
 
Igår körde jag något av ett monsterpass på gymmet, så idag gör det ont lite här och var. Skönt! personbästa i benpressen och nu är det inte långt kvar, bara ett par kilo, innan det blir tresiffrigt där. Gillar att känna resultat! Gillar att det aldrig gör ont i benen när man cyklar i uppförsbacke. Ovant, men liksom lite coolt!
 
 
Nej, back to business!
 
Adieu
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0