Låt eftertexterna rulla

Har varit hos farmor och farfar på fika. Alltid mysigt att vara där. Är där skämsigt sällan med tanke på att de bor två hundra meter från oss. Anyway. Förlustade mig med bläddrande i farmors tidningsurklippspärm. Pass på:
 
Min fader underhållaren
 
Mamma blir haffad på stan i Avesta av lokalreporter. Hon pratar fortfarande om den här dagen och bilden med trauma i rösten och blicken.
Lilla mus dagislussar. Hon i mitten. SÅ fantastiskt söt!
 
Stående på bilden är morfar. I vänstra hörnet sitter farfar. De känner inte varandra än när den här bilden tas, för mamma och pappa har ännu inte träffats. Det gör den här bilden lite cool tycker jag. Också den från lokaltidningen.
 
 
Idag vaknade jag på den emotionella sidan. Blir sällan bra när jag gör det. Just nu är läget dock stabilt och jag sitter och lyssnar på Vit päls senaste platta. Gillar den. 
 
Fick tillbaka uppsatsen från handledaren idag med förslag på ändringar. Tar tag i det på onsdag tänker jag. Idag har jag en massa plagg som ska sys och tas med till Uppsala imorgon. 
 
Tänker på axel som bilar alla milen upp till Luleå idag. Herregud vad jobbigt det måste vara. alldeles själv. skulle somna på en kvart.
 
 
adjö så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0