wakin on a pretty day

Inser att jag inte ens kan koncentrera mig på att skriva ett blogginlägg medan jag lyssnar på musik. Wow. Jag förstår inte de som kan jobba, plugga, ja göra saker, till musik. Jag kan för mitt liv inte koncentrera mig på någonting annat än att lyssna när jag hör musik. Möjligtvis föra en konversation, men risken för att jag då ska sväva iväg är överhängande.
 
Just nu sitter jag och är irriterad på att pappa ska ha folk över imorgon på dagen för att jobba. detta betyder att jag och millis är fastbundna i hemmet för att laga mat, fixa kaffe och kaka, duka och duka av bordet etc. Och ja, det är år 2014. Vill i detta nu gå ut och gå en promenad i solen, men kakan som männen ska ha till fika imorgon (som jag fått stå och göra samtidigt som jag kokade lingonsylt till deras fakking lunch) vill aldrig bli klar i ugnen nån gång. suuck! vad han som ska ha gäster gör? tittar på tv....
 
jag kommer aldrig bosätta mig under samma tak som en man som inte kan laga mat. eller, han kan få vara dålig på det, men han ska fan inte förutsätta att jag ska göra det åt honom! practice makes perfect, I say!
 
Nu är kakfan klar. Den blev inge bra, men jag orkar inte. ska jag ringa till de andras fruar/döttrar och höra om de kanske kan skicka med egna kakor åt gubbarna?
 
eeeeh.
 
det är tur att jag är född när jag är född och inte säg 50 år tidigare. jag är dock uppfödd i en familj där männen kommer hem, sätter sig i soffan/på en stol och bara väntar på att få middagen serverad. Varje dag. wow...
 
imorn åter jag tillbaka till kära uppsala. där är det tydligen "städkaos" enligt systra min. Från ett kaos till ett annat då med andra ord. Heja!
 
Ska nu tjata med mig Millis och Viktor ut och gå. Viktor har lyft lite för mkt skrot, vilket resulterat att han idag gnällt över sin axel, suttit med en vetekudde på den och förbannat the law of karma. 
 
Åh! förresten, igår badade jag, Johanna Elisabet Hellstrand, i sjö för första gången på åtta år!! Säkert sju minuter var jag i vattnet, vilket måste vara någon form av rekord. Ny bikini hade jag inte köpt på undefär lika länge, något som blev smärtsamt tydligt för övriga badande. Men äääh. Rådde bot på det med mitt livs svettigaste intervallpass löpning idag. Det stänkte, på riktigt stänkte, svett om mig. Varsegoda för informationen.
 
 
adjö
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0