I remember when

Med en vecka till deadline av uppsatsen så börjar jag inte en dag för tidigt se ljuset i tunneln. Det är endel kvar, det är det, men jag lever nu äntligen i tron om att allt ändå kommer att lösa sig till det bättre.
 
Idag har varit en bra dag. Upp och till skolan för lite intruktioner inför kommande opponering av upspatserna. Därefter fika i solen med Denise, hem för att svida om till fotbollskläder och vidare till korpenmatch mot ekonomerna. det gick väl som förväntat om inte sämre, men det var solig, varmt och vi var glada ändå! Efter det vidare för ännu lite mer solhäng med Matilda på bryggan och nu är det snart dags för dagens pluggpass. Eeh. Måste säga att jag föredrar att ha det på morgonen, men en dag som denna finns inte mkt val än att förlägga den koncentrerade (hrmp) hjärnaktiviteten till kvällstid istället.
 
 
jag är trött på att oroa mig nu. jag behöver klarhet. jag är trött på blickar och en tyst icke-kommunikation. Jag stäcker ut en hand gång på gång, men jag tolkas det som att den ignoreras. förstår inte.
 
Imorgon ska jag, felicia och denise plugga på ångström (!!). det var där det fanns grupprum i dessa pressade tider. dessutom roligt att campus-hoppa lite när man ju faktiskt kan!
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0