I must not think bad thoughts

Första riktiga föreläsningen idag. Min klass verkar sååå förbannat torr! De droppar årtal före kristus, de kan en massa, men akta dig för att le! Huvva. Ett sms från Challe kom väl till pass och så fort vi blev ivägsläppta (sju minuter för sent) möttes vi upp på en fika i ekoparken. Med solen som kompanjon satt vi där precis som vi gjort på andra sidan sommaren. Tittade på folk och pratade om allt och ingenting. Han tyckte att jag verkade harmonisk. Haha! Skönt att för en gångs skull vara det! 
 
 
Vimmelbilder från tidigare helgs V-Dalaklubb nådde mitt facebookflöde och OJ vad jag längtar till recceperioden är över!! Får panik snart. 
 
Har inte pluggat egentligen någonting på två dagar nu och skuldkänslorna börjar smyga sig på så sakterliga. Jag borde nog, men så länge jag är ikapp och förbi literaturen till föreläsningarna så ska det väl vara lugnt. Det får bli lite i helgen. Instuderingsfrågor och grejer. Ska jag kalra en salstenta, den första på fyra och ett halvt år, lär jag fan ha en annan studieteknik!
 
Avslutar med en bild, känd från min instagram, på mina favoritluggtjejer! Erika och Matilda på ÖG. puss
 
 
adieu
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0