Är det någon här som ser

Förkylningen Erika och Frida sugit på så länge har nu golvat även mig. Känns sådär va. Ska överdosera ingefära för att göra mitt yttersta för att vinna lite fräschhet till torsdag, för nu finnes den icke nära kan erkännas!
 
På plats i skolan kl 9 imorse. Gav upp och cyklade hem kl 14. Snor och hosta i kombination med bibliotek gjorde mig till en såndär jag hatar: En snörvlis på bibbla. Lunchade med challe istället och ska nu skicka in utkast till min handledare. Nya tag imorgon! Heja heja!
 
Har inte skrivit på ett tag nu ser jag. Konstigt, med tanke på att allt jag gjort i princip har varit att sitta på engelska parken och pluggat. sällan är jag väl så aktiv i cyberspace som just då. Ack väl. I helgen var jag coh Fritte och hälsade på Erika i Skinnskatteberg. Där bjöds in till vårfest, så det var bara att på med klänning och klackar och ta tempen på skogsmästarnas uteliv. Enligt Erika var det en ovanligt städat tillställning för att vara deras. Har hört värre berättelser. Jag tyckte det var riktigt kul! Träffa nytt folk och få roadtrippa lite genom västmanland. 
 
Nu är fritte och bleker tänderna. Jag hoppas att det blir som när Ross gör det i vänner. Eller nej det gör jag inte, men det vore faktiskt liite kul om hon kom med med käften full av sockerbitsvita gaddar!
 
Vill sova, men snoret vill inte låta mig. As.
 
 
Adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0