jag spelar utan insats här

Måndag och färdigjobbad. När alarmet ringde 05,10 trodde jag inte det var sant. Det var det. När jag skulle cykla till jobbet och insåg att framdäcket på cykeln var punkterat trodde jag inte att det var sant. Det var det. När jag kom till jobbet och kom på en kollega att snacka skit om mig trodde jag inte det var sant. Det var det (nu är det krig).
 
Resten av dagen flöt dock på fint och nu är jag nöjd och glad, med en nyreppad cykel och frida i soffan bredvid mig. Ordningen återställd. Att jag resten av sommaren dessutom har ett utdelningsdistrikt med bara tre springtrappor känns heller inte alltför tokigt. 
 
Jag och Erika har bokat resa till Köpenhamn i augusti. Ska bli fett! Vi båda jobbar hela sommaren, så en fredag-söndag fick det bli. Nu ska jag bara kräva tillbaka min enda lediga dag på hela sommaren som råkat (I hope!) bli schemalagd ändå.. det måste gå, annars får det bli den otroligt fega vägen som heter sjukanmälan.. inte min stil dock, så ska se till att det ordnas på annat sätt!
 
 
tröttheten vet just nu inga gränser. sova kommer få bli, vilket tar emot när en fin sommarkväll syns genom persiennerna. hoppas på en fin morgon istället!
 
 
adieu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0